top of page
  • Foto van schrijverBosman & van Citters

Renovatie 600m2 entreegebied in Rotterdam

Bijgewerkt op: 28 jul. 2023

Het entreegebied van kantoorgebouw Lotus C en E, gezamenlijk 600 m2 en beide in Rotterdam, gerenoveerd.


Het plafond, de wandbekleding, receptie en verlichting zijn volledig vernieuwd. Daarnaast is er nieuw meubelmaatwerk geplaatst. Door de toevoeging van veel groen is een aangename lunch- en ontmoetingsplek gerealiseerd voor de gebruikers.


Bosman & van Citters heeft de projectmanagement opdracht uitgevoerd voor CK Capital Partners B.V.


Architect: Ellen van den Broek

Projectmanagement: Bosman & Van Citters

Aannemers: Vos Interieurbouw, Unica, Copijn

Periode: Q3 2021 t/mQ4 2021

Status: Opgeleverd








26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page