top of page
  • Foto van schrijverBosman & van Citters

Houthavens Amsterdam | Transformatie kantoor door toevoeging Loft Office

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

In de Houthavens in Amsterdam zijn we bezig met het uitbreiden van een kantoorgebouw door de toevoeging van een nieuwe verdieping. Hierdoor ontstaat 650m2 extra kantoorruimte en 80m2 dakterras.


De technische ruimte en overige installaties verplaatsen we naar het, nog te realiseren, dak. Zo maken we ruimte voor een high-end kantoorruimte die van alle gemakken wordt voorzien. Met een vier meter hoge vliesgevel, die een fantastisch uitzicht zal bieden op de Minervahaven en de Houthavens, wordt deze verdieping de ware kroon op het gebouw. Aan de achtergevel komt als eyecatcher een zwevende boardroom.


Ook is er rekening gehouden met duurzaamheid: het sheddak en de achtergevel worden voorzien van mat zwarte PV-panelen van Solarix en SolarNRG. Dit levert gezamenlijk ± 95.000 KWh per jaar op.


Bosman & Van Citters kreeg de opdracht en het vertrouwen van Stone Media B.V. - een prachtig project om het komende half jaar aan te werken!


Opdrachtgever: Stone Media B.v.

Architect: VMX Architects

Projectmanagement: Bosman & Van Citters

Aannemers: Van Wijnen, Inco, Van Dorp, Kone, SolarNRG, Solarix

Adviseurs: Linssen, LBP, Van Rossum, SteenBlauw

Periode uitvoering: Oktober 2023 t/m Juli 2024

Status: in uitvoering.


Foto voorafgaand de renovatie.:


Foto na verwijderen steigers:


Renderingen door: https://pivitostudio.com/












38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page